Workshop Lu Jong en Tog Chöd

Iris en ik zijn ons ook gaan richten op het geven van workshops op Heidestein.

De eerste twee waren op 21 mei en 25 juni 2017. Het waren dagworkshops Tibetaanse bewegingsleer bestaande uit Lu Jong, Tibetaanse helende yoga en Tog Chöd, Tibetaanse zwaardyoga.
Lu Jong werd gegeven door Joke van Beest, gediplomeerd Lu Jong docente.
Tog Chöd werd gegeven door Erwin Overgoor, gediplomeerd Tog Chöd docent.

Hieronder en in de bijgevoegde flyer meer informatie over de workshop en de docenten.

Flyer TCLJ 25 juni 2017

Erwin Overgoor is inmiddels gestopt met het lesgeven.

Joke van Beest heeft geen website en introduceert zich zo:

“Waarom Lu Jong? Lu Jong brengt aangename warmte, een glimlach op mijn gezicht. En rust, energie, ruimte, kracht, begrip en geduld en flexibiliteit. Door mijn eigen ervaringen met de werking van Lu Jong beoefening ben ik geïnspireerd geraakt om deze Tibetaanse helende yoga door te geven.

De overdracht van Lu Jong van leraar op leerling vindt al meer dan 8000 jaar plaats. Ik ben dan ook ongelofelijk dankbaar in de gelegenheid te zijn om deze levende leringen rechtstreeks te mogen ontvangen van de Tibetaanse leraar, arts en monnik Tulku Lobsang (www.tulkulobsang.org) en Lu Jong educator Monique van den Brink (www.lujong4life.nl). Begin 2017 ben ik officieel gecertificeerd door Tulku Lobsang als Lu Jong I teacher na een driedaags theoretisch en praktisch examen.(www.Lujong.org).

Lu Jong is voor iedereen uitvoerbaar. Het vraagt slechts 15 tot 45 minuten om de basis- of uitgebreide serie bewegingen uit te voeren. Regelmatige beoefening kan je lichaam en je leven transformeren.”

May the practice of Lu Jong reduce the suffering op people” ~Tulku Lobsang

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.