Massages

SPORTMASSAGE
Sportmassage is een stevige massage gericht op de spieren. Deze massage heeft als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. De conditie verbetert en eventuele blessures zullen sneller herstellen. Voor sportmassage lig je op een massagetafel. Bij de massage gebruik ik olie of een speciale massage-emulsie.

Deze massage is zeker niet alleen voor sporters! Het is ook heilzaam voor iedereen die wel eens last heeft van bijvoorbeeld een vastzittende nek en/of schouders.

ONTSPANNINGSMASSAGE
Ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer helemaal tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage heeft een preventieve werking op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Tijdens de massage gebruik ik de ontspannende etherische oliën van Weleda.

STOELMASSAGE
Stoelmassage is een korte maar heel effectieve massage van nek, schouders, rug, armen en handen. Deze massage wordt door de kleding heen gegeven terwijl je op een speciale massagestoel zit in een voorovergebogen en ontspannen houding. De stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten en kan ook op de werkplek worden gegeven. Meer informatie hiervoor vind je onder Bedrijfsmassage.

SPECIAAL AANBOD

  • Bij ERIS massage kun je ook een duomassage aanvragen met je partner of vriend of vriendin.
  • Wil je een massage aan iemand cadeau geven? Bestel dan een massagebon.
  • Liever massage die door de kleding heen wordt gegeven? Kijk dan onder Thaise massage.

Ron: “Al meer dan tien jaar heb ik bij ERIS Massage elke drie weken een sportmassage voor de benen gecombineerd met een ontspanningsmassage voor rug en schouders. Als 60-plusser houdt het me fit en zorgt het ervoor dat ik kan blijven sporten”.

Uitzicht ERIS massagepraktijk

Uitzicht ERIS massagepraktijk

Reacties zijn gesloten.